Τρόποι Αποστολής

Έπειτα από την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας, θα ενημερωθείτε με μήνυμα στην διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που έχετε δηλώσει σχετικά με τον χρόνο παράδοσης των προϊόντων σας αναλόγως με την περιοχή που έχετε επιλέξει να σας αποσταλούν τα προϊόντα. Η διάρκεια της αποστολής των προϊόντων είναι από 1 έως 4 εργάσιμες ημέρες εκτός εάν η περιοχή που βρίσκεστε θεωρείται δυσπρόσιτη.

Η αποστολή των παραγγελιών σας πραγματοποιείται με την εταιρία ταχυμεταφορών ΕΛΤΑ courier, είτε με συνεργαζόμενες μεταφορικές εταιρίες για βαρέα ή ογκώδη δέματα σε όλη την Ελλάδα.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ για αγορές σας έως X€

Παράδοση στην πόρτα σας: X€*

ΑΠΟΣΤΟΛΗ για αγορές σας άνω των X€

Παράδοση στην πόρτα σας: Δωρεάν*

*Σε περιπτώση που ο προορισμός της παραγγελίας χαρακτηρίζεται απομακρυσμένος ή δυσπρόσιτος από τις συνεργαζόμενες εταιρίες μεταφορών, θα προηγείται συνεννόηση μαζί σας πριν την αποστολή της για τον ακριβή τρόπο παραλαβής. Σε αυτήν την περίπτωση έχετε την επιλογή της παραλαβής της παραγγελίας σας από τον πλησιέστερο σε εσάς σταθμό της συνεργαζόμενης εταιρείας ταχυμεταφορών ή μεταφορικής εταιρίας για βαρέα και ογκώδη αντικείμενα, χωρίς επιπλέον κόστος, ή την παράδοσή της στον απομακρυσμένο ή δυσπρόσιτο τόπο με επιπλέον χρέωση σύμφωνα με τους ισχύοντες τιμοκαταλόγους της συνεργαζόμενης εταιρείας.