Πολιτική Απορρήτου

ΕΙΣΑΓΩΓΗ

Η Εταιρία μας σέβεται τα προσωπικά δεδομένα των χρηστών της ιστοσελίδας και του καταστήματός της και αναγνωρίζει τη σημασία της προστασίας των πληροφοριών που συλλέγει από αυτούς. Οι πληροφορίες που χρησιμοποιούμε συλλέγονται αποκλειστικά και μόνο με νόμιμα μέσα και χρησιμοποιούνται με γνώμονα τη δική σας καλύτερη εξυπηρέτηση. Δεσμευόμαστε για την προστασία των προσωπικών δεδομένων που μοιράζεστε μαζί μας. Το κείμενο αυτό που ονομάζεται Πολιτική Απορρήτου και Δήλωση Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων, εξηγεί με απλά λόγια, αλλά και με σαφήνεια τι είδους δεδομένα συλλέγουμε από εσάς, πώς τα επεξεργαζόμαστε, πώς τα μοιραζόμαστε με τρίτους, πώς μπορείτε να διαχειριστείτε τις πληροφορίες που συλλέγουμε και πώς μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στην περίπτωση που έχετε περισσότερες ερωτήσεις.
Η εταιρία διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιεί την παρούσα Δήλωση, σύμφωνα με το εκάστοτε νομικό πλαίσιο, χωρίς προηγούμενη ειδοποίηση και για αυτό συστήνεται στο χρήστη να επισκέπτεται τη σελίδα αυτή τακτικά, ώστε να ενημερώνεται για πιθανές μεταβολές.

Επισκεπτόμενοι την ιστοσελίδα μας αποδέχεστε και συμφωνείτε με τις πρακτικές που αναφέρονται σε αυτή τη Δήλωση.

ΣΥΛΛΟΓΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ
Προσωπικά δεδομένα

Ζητείται από τους επισκέπτες της ιστοσελίδας μας, να μας παρέχουν με προσωπικά τους δεδομένα μόνο στη περίπτωση που θέλουν να παραγγείλουν προϊόντα ή/και να επικοινωνήσουν μαζί μας χρησιμοποιώντας τη φόρμα επικοινωνίας. Τα στοιχεία αυτά είναι:

  1. Ονοματεπώνυμο
  2. Ηλεκτρονική διεύθυνση
  3. Τηλεφωνικό αριθμό
  4. Διεύθυνση παράδοσης
  5. Διεύθυνση χρέωσης
  6. Πληροφορίες για τον τρόπο πληρωμής*

*Ο τρόπος πληρωμής ζητείται από την ιστοσελίδα μας με σκοπό την ανακατεύθυνση σε περιβάλλον ασφαλούς πληρωμής της “EVERYPAY” ή της “PayPal” Δεν συλλέγουμε, ούτε αποθηκεύουμε στοιχεία που αφορούν τον αριθμό κάρτας, τον κωδικό ή οτιδήποτε άλλο θα μπορούσε να επιφέρει παράνομη χρήση της κάρτας σας. Στην περίπτωση που επιλέξετε τη χρήση χρεωστικής ή πιστωτικής σας κάρτας, μεταφέρεσθε σε ένα ασφαλές και προστατευόμενο περιβάλλον της “EVERYPAY” που εκεί συμπληρώνετε με ασφάλεια τα απαιτούμενα στοιχεία της χρεωστικής ή πιστωτικής σας κάρτας για την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας και την αγορά των επιθυμητών από εσάς προϊόντων. Σε περίπτωση που επιλέξετε να μας πληρώσετε μέσω PayPal, μπορείτε να μεταφέρετε τα χρήματα για τη αγορά των προϊόντων που επιλέξατε μέσα από το ασφαλές πεδίο και προστατευόμενο περιβάλλον της Paypal.

Άλλα δεδομένα που συλλέγουμε
Κατά τη χρήση της ιστοσελίδας μας συλλέγουμε δεδομένα που δε χρησιμοποιούνται για την προσωπική ταυτοποίησή σας, αλλά μας παρέχουν πληροφορίες για τον τρόπο που χρησιμοποιείτε τις υπηρεσίες μας. Έτσι, είμαστε σε θέση να βελτιώνουμε τις υπηρεσίες μας και να τις κάνουμε πιο χρήσιμες για εσάς.
Οι πληροφορίες που χρησιμοποιούμε περιλαμβάνουν, χωρίς να περιορίζονται, τις παρακάτω:Την ημερομηνία και ώρα που χρησιμοποιείτε τις υπηρεσίες μαςΤις σελίδες που επισκέπτεστε στην ιστοσελίδα μας και τη διάρκεια της επίσκεψής σαςΤα προϊόντα που βλέπετε ή προσθέτετε στο καλάθι αγορών σαςΤη διεύθυνση IP σαςΤην τοποθεσία σας (μόνο εφόσον παρέχετε άδεια σε αυτό)Το πρόγραμμα περιήγησης και τις συσκευές που χρησιμοποιείτεΠληροφορίες μέσω cookies ή Pixel (για περισσότερες πληροφορίες δείτε την Πολιτική Cookies)Κάθε είδους πληροφορία που συμπεριλαμβάνεται στη μεταξύ μας επικοινωνία.
ΧΡΗΣΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ

Παρακάτω καταγράφονται οι διάφοροι τρόποι με τους οποίους μπορεί να χρησιμοποιήσουμε ή να επεξεργαστούμε τα προσωπικά σας δεδομένα.

Συμβατικές υποχρεώσεις

Τα προσωπικά σας δεδομένα μπορεί να χρησιμοποιηθούν για την διεκπεραίωση σύμβασης, όπως η εκπλήρωση και η συμπλήρωση παραγγελιών και αγορών.

Νομική υποχρέωση

Μπορεί να επεξεργαστούμε τα προσωπικά σας δεδομένα ώστε να συνάδουν με τυχόν νομικές/ κανονιστικές απαιτήσεις.

Εμπορικό συμφέρον

Μπορεί να χρειαστεί να επεξεργαστούμε τις προσωπικές πληροφορίες σας ώστε να επικοινωνήσουμε μαζί σας στην περίπτωση επείγουσας ενημέρωσης ασφαλείας ή ανάκλησης προϊόντος για την οποία πρέπει να ενημερωθείτε.

Έννομο συμφέρον

Μπορεί να χρησιμοποιήσουμε και να επεξεργαστούμε τα προσωπικά δεδομένα, στις περιπτώσεις στις οποίες κρίνεται απαραίτητο για την άσκηση των νόμιμων δραστηριοτήτων της επιχείρησής μας.

Για να απαντήσουμε σε τυχόν αλληλογραφία και να ικανοποιήσουμε τυχόν αιτήματά σας. Για παράδειγμα, για την αποστολή πληροφοριών σχετικά με ένα προϊόν ή άλλης ερώτησης.

ΠΑΡΟΧΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ ΣΕ ΤΡΙΤΟΥΣ

Περιστασιακά δύναται να παρέχουμε ορισμένες πληροφορίες στις παρακάτω κατηγορίες εταιρειών ή οργανισμών που σχετίζονται με τη λειτουργία της ιστοσελίδας μας, τη διεκπεραίωση των παραγγελιών και την παράδοσή τους σε εσάς, οπότε και συνίσταται η προσεκτική μελέτη των αντίστοιχων πολιτικών απορρήτου των παρακάτω:

  • Πιστωτικών φορέων (Τράπεζα Πειραιώς)
  • Μεταφορικές υπηρεσίες (Γενική Ταχυδρομική, ΕΛΤΑ, ΕΛΤΑ courier, ACS)
  • Παροχείς πληρωμών (Paypal)
  • Τεχνική υποστήριξη IT
  • Εταιρείες όπως οι Google, Facebook, Instagram, Pinterest για την προβολή προϊόντων που μπορεί να σας ενδιαφέρουν κατά την περιήγησή σας στο διαδίκτυο. Αυτή η δραστηριότητα βασίζεται είτε στη συναίνεσή σας για προωθητικές επικοινωνίες είτε στην αποδοχή των Cookies της ιστοσελίδας μας. (παρακαλούμε ανατρέξτε στην Πολιτική Cookies για περισσότερα)

Στα παραπάνω τρίτα πρόσωπα αποκαλύπτουμε προσωπικές πληροφορίες μόνο στο βαθμό που αυτό είναι απαραίτητο για την αποτελεσματική παροχή της υπηρεσίας που έχει ανατεθεί από εμάς.
Η αποθήκευση των προσωπικών σας δεδομένων διαρκεί για το χρονικό διάστημα που απαιτεί ο σκοπός για τον οποίο αυτά συλλέχθηκαν σύμφωνα με την οικεία νομοθεσία
Εάν επιθυμείτε τη διαγραφή των προσωπικών σας δεδομένων, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας στο info@floralstudio.gr και θα βεβαιωθούμε ότι τα δεδομένα σας θα διαγραφούν μόνιμα, όπου αυτό είναι δυνατό σύμφωνα με τον Γενικό Κανονισμό Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων. Επίσης έχετε το δικαίωμα να:

  • Ζητήσετε αντίγραφο των πληροφοριών που διατηρούμε για εσάς
  • Διορθώσετε και να ανανεώσετε τα δεδομένα σας
  • Αποσύρετε τη συγκατάθεσή σας (όπου ζητείται)
  • Δηλώνετε την αντίρρησή σας στη χρήση των δεδομένων σας (όπου βασιζόμαστε στο έννομο συμφέρον μας για τη χρήση των προσωπικών σας δεδομένων), υπό την προϋπόθεση πως δεν έχουμε κάποιο λόγο με έννομη υπόσταση ώστε να συνεχίσουμε τη χρήση και επεξεργασία των δεδομένων σας. Στις περιπτώσεις στις οποίες βασιζόμαστε στο έννομο συμφέρον μας για τη χρήση των προσωπικών σας πληροφοριών για άμεση εμπορική προώθηση, θα συμμορφωνόμαστε πάντα με το δικαίωμά σας να φέρετε αντίρρηση στη χρήση τους.
  • Διορθώσετε τα δεδομένα σας (ή να περιορίσετε την πρόσβαση σε αυτά), υπό την προϋπόθεση ότι δεν έχουμε κάποιο λόγο με έννομη βάση για να συνεχίζουμε να χρησιμοποιούμε και να επεξεργαζόμαστε τις παραπάνω πληροφορίες.
  • Ζητήσετε τις πληροφορίες σας σε ένα δομημένο αρχείο, για τη χρήση του οποίου βασιζόμαστε στη συγκατάθεσή σας να χρησιμοποιήσουμε και να επεξεργαστούμε τα προσωπικά δεδομένα σας ή χρειαζόμαστε ώστε να το επεξεργαστούμε συναρτήσει των αγορών σας.

Μπορείτε να εξασκήσετε τα δικαιώματά σας και/ ή να διαχειριστείτε τα προσωπικά σας δεδομένα επικοινωνώντας μαζί μας:

Ταχυδρομική διεύθυνση:
Μητροπόλεως 60 Θεσσαλονίκη T.K. 546 22
Τηλέφωνο: 2310 261 511
Ηλεκτρονικό Ταχυδρομείο: : info@floralstudio.gr

Έχετε το δικαίωμα να υποβάλλετε καταγγελία στην αρχή προστασίας δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα. Για αυτό τον σκοπό, μπορείτε να απευθύνεστε στην εποπτεύουσα αρχή προστασίας προσωπικών δεδομένων, η οποία είναι η αρμόδια για τον τόπο κατοικία σας ή στην αντίστοιχη αρχή η οποία είναι αρμόδια για την επιχείρησή μας.
Η αρμόδια αρχή είναι:

Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα
Γραφεία: Κηφισίας 1-3,
Τ.Κ. 115 23, Αθήνα
Τηλεφωνικό Κέντρο: +30 210 6475600
Fax: +30 210 6475628
Ηλεκτρονικό Ταχυδρομείο: contact@dpa.gr

 

Πολιτική Cookie

Χρησιμοποιούμε cookies για την καλύτερη δυνατή λειτουργίας της ιστοσελίδας μας, τη σωστή περιήγηση του χρήστη, τη σύνδεση και τη μετακίνηση στις σελίδες καθώς και για την παροχή διαφημιστικού περιεχομένου. Τα cookies χρησιμοποιούνται επίσης, για να αναλύσουμε πώς οι επισκέπτες χρησιμοποιούν τον ιστότοπό μας, πώς περιηγούνται ή αν αντιμετωπίζουν κάποιο πρόβλημα. Όλες οι πληροφορίες που συλλέγονται από αυτά τα cookies είναι ανώνυμες και χρησιμοποιούνται μόνο για να βελτιώσουμε τη δομή και το περιεχόμενο της ιστοσελίδας.

Τα cookies αποθηκεύονται στον υπολογιστή του χρήστη και μπορούν να αφαιρεθούν ανά πάσα στιγμή. Σε κάθε Browser (πρόγραμμα περιήγησης) είτε στις Ρυθμίσεις είτε στο Απόρρητο και ασφάλεια θα βρείτε το ιστορικό πλοήγησής σας και θα μπορείτε, αν το επιθυμείτε, να το διαγράψετε. Τα cookies δεν αποθηκεύουν διευθύνσεις email ή αριθμούς τηλεφώνου.

Τα cookies που χρησιμοποιούμε είναι:

Απολύτως απαραίτητα Cookies
Αυτά τα cookies είναι απαραίτητα για τη σωστή λειτουργία της ιστοσελίδας μας αλλά και για να έχει τη δυνατότητα ο χρήστης να περιηγηθεί σ’ αυτή και να χρησιμοποιείς τις δυνατότητες της, όπως πρόσβαση σε ασφαλείς περιοχές της ιστοσελίδας. Χωρίς αυτά τα cookies κάποιες από τις υπηρεσίες και λειτουργίες της ιστοσελίδας δεν μπορούν να παρασχεθούν.

Cookies επιδόσεων
Αυτά τα cookies συλλέγουν πληροφορίες σχετικά με το πώς οι επισκέπτες χρησιμοποιούν την ιστοσελίδα, για παράδειγμα ποιες σελίδες επισκέπτονται πιο συχνά, και αν λαμβάνουν μηνύματα για σφάλματα από ιστοσελίδες. Αυτά τα cookies δεν συλλέγουν πληροφορίες που προσδιορίζουν τον επισκέπτη. Όλες οι πληροφορίες που συλλέγουν αυτά τα cookies είναι συγκεντρωτικές και ως εκ τούτου, ανώνυμες. Χρησιμοποιούνται μόνο για να τη βελτίωση του τρόπου λειτουργίας της ιστοσελίδας.

Cookies λειτουργικότητας
Αυτά τα cookies επιτρέπουν στην ιστοσελίδα να θυμάται τις επιλογές που κάνει ο χρήστης και παρέχει πιο εξατομικευμένες λειτουργίες. Αυτά τα cookies μπορούν επίσης να χρησιμοποιηθούν για να θυμούνται τις αλλαγές που έχει κάνει ο χρήστης στην ιστοσελίδα ή να χρησιμοποιηθούν για να παρέχουν υπηρεσίες που έχει ζητήσει, όπως συνομιλία στο chat ή τη χρήση μέσων κοινωνικής δικτύωσης.

Cookies στόχευσης/διαφήμισης
Αυτά τα cookies χρησιμοποιούνται για να παρέχουν διαφημίσεις (Google adwords, Facebook) πιο σχετικές με τον χρήστη και τα ενδιαφέροντά του. Χρησιμοποιούνται επίσης για την αποστολή στοχευμένης διαφήμισης ή προσφορών, για να περιορίσουν τον αριθμό της προβαλλόμενης διαφήμισης, καθώς και για να βοηθήσουν στη μέτρηση της αποτελεσματικότητας των διαφημιστικών καμπανιών. Συνήθως τοποθετούνται για να θυμούνται την επίσκεψη σου σε μια ιστοσελίδα και μοιράζονται τις πληροφορίες αυτές με άλλα κανάλια μάρκετινγκ.

Απενεργοποιώντας τα Cookies ή κάνοντας ανάκληση της συγκατάθεσής σας, λειτουργίες της ιστοσελίδας δεν θα είναι διαθέσιμες.

Διαγραφή προσωπικών στοιχείων
Τα προσωπικά σας στοιχεία, ύστερα από αίτησή σας, διαγράφονται οριστικά και δεν παραχωρούνται με κανέναν τρόπο σε οποιονδήποτε.

 

Cookie Περιγραφή
cookielawinfo-checkbox-necessary Καθορίζει αν ο χρήστης έχει αποδεχτεί το Cookie Consent box.
cookielawinfo-checkbox-non-necessary Καθορίζει αν ο χρήστης έχει αποδεχτεί το Cookie Consent box.
PHPSESSID Διατηρεί την κατάσταση συνεδρίας του χρήστη (user session) ανάμεσα στις σελίδες.
rc::a Αυτό το cookie χρησιμοποιείται για να διαφοροποιήσει τους ανθρώπους από τα bots. Αυτό είναι ευεργετικό για την ιστοσελίδα, ώστε να γίνονται έγκυρες αναφορές σχετικά με την χρήση της ιστοσελίδας.
rc::b Αυτό το cookie χρησιμοποιείται για να διαφοροποιήσει τους ανθρώπους από τα bots.
rc::c Αυτό το cookie χρησιμοποιείται για να διαφοροποιήσει τους ανθρώπους από τα bots.
wc_cart_hash_# Αποθηκεύει την κατάσταση καλαθιού του χρήστη.
wc_fragments_# Αποθηκεύει την κατάσταση καλαθιού του χρήστη.
NID Αποθηκεύει ένα μοναδικό ID που ορίζει την συσκευή ενός χρήστη που επισκέπτεται εκ νέου την ιστοσελίδα. Το ID χρησιμοποιείται για στοχευμένες διαφημήσεις.
tk_lr Συλλέγει δεδομένα για τις προτιμήσεις και την συμπεριφορά των επισκεπτών στην ιστοσελίδα. Αυτές οι πληροφορίες χρησιμοποιούνται για να κάνουν πιο σχετικό το περιεχόμενο και τις διαφημήσεις στον χρήστη.
tk_or Συλλέγει δεδομένα για τις προτιμήσεις και την συμπεριφορά των επισκεπτών στην ιστοσελίδα. Αυτές οι πληροφορίες χρησιμοποιούνται για να κάνουν πιο σχετικό το περιεχόμενο και τις διαφημήσεις στον χρήστη.
tk_r3d Συλλέγει δεδομένα για τις προτιμήσεις και την συμπεριφορά των επισκεπτών στην ιστοσελίδα. Αυτές οι πληροφορίες χρησιμοποιούνται για να κάνουν πιο σχετικό το περιεχόμενο και τις διαφημήσεις στον χρήστη.
tk_tc Συλλέγει δεδομένα για τις προτιμήσεις και την συμπεριφορά των επισκεπτών στην ιστοσελίδα. Αυτές οι πληροφορίες χρησιμοποιούνται για να κάνουν πιο σχετικό το περιεχόμενο και τις διαφημήσεις στον χρήστη.
tidio_state_xxxx Χρησιμοποιείται για την λειτουργία του Live Chat της ιστοσελίδας.