Σχετικά με εμάς

Με έδρα στο κέντρο της Θεσσαλονίκης το ανθοπωλείο Floral Studio προσφέρει ένα μεγάλο εύρος από άνθη και φυτά για κάθε είδους περίσταση. Κάθε σημαντική στιγμή της ζωής σας όπως γέννηση, βάπτιση, έρωτας, γάμος, επέτειος ή και οποιαδήποτε δύσκολη στιγμή οφείλει να επισφραγίζεται με το κατάλληλο άνθος ώστε να γίνεται απτό το συναίσθημα της στιγμής. Η πολυετής πείρα μας στο χώρο που ξεκινά από το 1977 μας έχει δώσει τη δυνατότητα να καταλαβαίνουμε τις ανάγκες σας και να προσφέρουμε προϊόντα απόλυτα προσαρμοσμένα σε αυτές.

Το ανθοπωλείο μας βρίσκεται επί 43 συνεχόμενα χρόνια στην οδό Μητροπόλεως 60 στο κέντρο της πόλης όπου με την πολυετή πείρα, την ανθοδετική ικανότητά μας και την συνεχή ενημέρωση στις νέες τάσεις μπορείτε ανά πάσα στιγμή να μας επισκεφτείτε για να επιλέξετε άνθη της αρεσκείας σας όπως επίσης και να μας συμβουλευτείτε για την ρύθμιση στολισμών και εκδηλώσεων.

“Στην χαρά ή στην λύπη τα λουλούδια είναι πάντα φίλοι μας”. Κι εμείς θα σας βοηθήσουμε να εκφράσετε αυτά τα συναισθήματα μέσα από ένα άρτιο αποτέλεσμα για κάθε εκδήλωση και κάθε επιθυμία σας πάντα με γνώμονα την ποιότητα και την καλαισθησία.