Πολιτική Αποστολής

Κάθε σύνθεση ή μπουκέτο αποστέλλεται από εμάς, χρησιμοποιώντας για την παράδοση επαγγελματίες του κλάδου και καταβάλλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια για να παραδώσουμε την παραγγελία σας το συντομότερο δυνατό, διατηρώντας συγχρόνως τα άνθη σε άρτια κατάσταση.

Τα περισσότερα από τα προϊόντα μας μπορούν να παραδοθούν την ίδια μέρα. Για να διασφαλιστεί η παράδοση την ίδια ημέρα, οι παραγγελίες πρέπει να λαμβάνονται πριν από τις 12:00, Δευτέρα – Παρασκευή και πριν από τις 11:00 τα Σάββατα και τις Κυριακές. Οι παραγγελίες που ελήφθησαν μετά από αυτήν την ώρα μπορούν να παραδοθούν την επόμενη ημέρα.

Για την αποστολή λουλουδιών κατά την διάρκεια ονομαστικών ή άλλων εορτών, σας συνιστούμε να κάνετε τις παραγγελίες σας τουλάχιστον πέντε ημέρες νωρίτερα.

Παράδοση σε Νοσοκομεία
Το ανθοπωλείο μας έχει μεγάλη εμπειρία στην παράδοση λουλουδιών σε νοσοκομεία και κλινικές. Κατά την παραγγελία σας, φροντίστε να συμπεριλάβετε το όνομα του νοσοκομείου, το όνομα του παραλήπτη και τον αριθμό δωματίου ή τον θάλαμο του παραλήπτη.

Το Floral Studio θα αποστείλει την παραγγελία σας σύμφωνα με τις τρέχοντες διαδικασίες, καθώς τα περισσότερα νοσοκομεία δεν επιτρέπουν στα ανθοπωλεία να παραδίδουν προσωπικά σε μεμονωμένα δωμάτια.

Προσοχή!: Λόγω ΛΟΓΩ ΕΚΤΑΚΤΩΝ ΜΕΤΡΩΝ [COVID-19] λάβετε υπόψη ότι πολλές δημόσιες υπηρεσίες και νοσοκομεία δεν επιτρέπουν την παράδοση λουλουδιών. Παρακαλούμε όπως επικοινωνήστε με τους παραλήπτες πριν κάνετε την παραγγελία σας ώστε να να καταστεί δυνατή η αποστολή.